Menu

Commercieel vastgoed

Vlot schakelen

Napoleon 6201

Het managen van vastgoed is een complexe operatie. Beheert u een vastgoedportefeuille? Dan stelt u prijs op partners die u op alle deelgebieden compleet ontzorgen. Installatietechnisch bent u daarvoor aan een vakkundig en vertrouwd adres bij Megens Installaties. Van advies tot en met daadwerkelijk technisch beheer staan wij u bij met raad en daad.

Nieuwbouw

Van eenvoudig tot complex

Uw vastgoedportefeuille kent ongetwijfeld tal van installatietechnische aspecten, van eenvoudig tot complex. Uw samenwerking met Megens Installaties start dan ook met meedenken om de kwaliteitsnormen van uw nieuwbouwproject zo hoog mogelijk te maken. Wij streven, samen met u, naar een optimaal en maximaal rendabel gebruikscomfort.

commercieel vastgoed

Snel schakelen

Opvallend scherpe prijsstelling

In de markt voor vastgoed is het installatietechnisch snel kunnen schakelen een onderscheidende factor. Vooral een voordeel als u binnen uw vastgoedportefeuille flexibel aan de eisen van nieuwe huurders wilt voldoen met installatietechnische aanpassingen. Megens Installaties is hierin graag uw voortvarend schakelende partner die op basis van een opvallend scherpe prijsstelling op afroep precies uitvoert wat u voor ogen heeft binnen uw vastgoed. Met deze alerte aanpak dragen wij bij aan het totale rendement op uw vastgoedportefeuille.

Castello Vastgoed

Technisch Beheer

Altijd werkend op basis van minimaal onderhoud

Er is u alles aan gelegen de waarde van uw vastgoed op peil te houden. Een gedegen aanpak van Technisch Beheer van uw installaties draagt daar meer dan gemiddeld aan bij. Megens Installaties is uw ervaren partner in Technisch Beheer. Van eerste plan tot en met de complexe praktijk zijn wij uw proactieve partner. Wij bedenken, installeren en beheren duurzame installatietechniek in uw vastgoed, ontworpen rondom uw specifieke eisen. Altijd werkend op basis van minimaal onderhoud, op afstand door de specialisten van Megens Installaties 24/7 gemonitord. Met deze methodiek kunnen wij op afstand een eventuele storing oplossen voordat u die ook maar zelf heeft geregistreerd.

  • Duurzame oplossingen
  • 24/7 monitoren van uw installatie
  • Snel een eventuele storing oplossen

Referenties

oplossen van verschillende vraagstukken voor onze klanten in de retail
#

We houden van uitdagingen, laten we het eens bespreken.

Neem contact met ons op