Menu

Onderwijs

Altijd bij de les

Dr 2

Het Nederlandse onderwijs is voortdurend onderhevig aan veranderingen. Denkt u hierbij aan slinkende budgetten en tegelijkertijd hogere eisen die gesteld worden aan de eindniveaus van de afgeleverde leerlingen. In dit krachtenveld zijn schoolbesturen ook verantwoordelijk voor lesaccommodaties die aan de laatste eisen voldoen. Vooral innovatieve installatietechniek speelt hierin een steeds prominentere rol. Megens Installaties is in staat met haar installatietechniek schoolgebouwen meer comfort mee te geven, anderzijds te besparen op kosten en ten derde proactief mee te denken over hoe installatietechniek kan voldoen aan alle eisen die aan multifunctionele ruimtes binnen schoolgebouwen worden gesteld.

Nieuwbouw

Wij denken graag vooraf met u mee over de gebruiksmomenten

De kunst voor Megens Installaties in het onderwijs is goed te doorgronden, samen met u, welk doel uw nieuwe onderwijsaccommodatie dient. Megens voert het bestek dus niet klakkeloos uit, maar denkt graag vooraf met u mee over de gebruiksmomenten. Is een aula alleen om te lunchen of vinden er ook theatervoorstellingen plaats? Is een lokaal alleen om te zitten en te luisteren of zijn de leerlingen interactief in beweging? Al deze elementen en vaak ook multifunctionaliteit denken wij vooraf goed met u door, zodat u installatietechnisch precies krijgt wat zowel uw docenten als uw leerlingen verdienen: een goed binnenklimaat, afdoende ventilatie en een passende beveiliging. Ook tijdens het bouwproces blijven we openstaan voor aanpassingen op het afgesproken plan. Die flexibiliteit koppelen we aan een hoogwaardige eindkwaliteit.

onderijs

Frisse Scholen

Renovatie is een beproefd middel

Als gemeente of schoolbestuur wilt u graag een Frisse School: een schoolgebouw met een goed binnenmilieu en een lage energierekening. Bij nieuwbouw of renovatie moet u hiervoor de eisen formuleren waarop ontwerpers, installateurs en aannemers hun plannen kunnen baseren. Om u hierbij te ondersteunen ontwikkelde de overheid het programma Frisse Scholen.

Dr 3

Renovaties

Soms komt het een onderwijsorganisatie beter uit om te renoveren dan nieuw te bouwen. Ook in die beslissing en uitvoering daarvan is Megens Installaties uw meedenkende installatietechnische partner. Hierbij zoeken wij naar de beste samensmelting tussen bestaande structuren en nieuwe idee├źn omtrent renovatie en installatietechniek. Voor u de voorbode van een snelle en hoogstaande renovatie waarbij met de voor u beschikbare middelen een optimaal eindresultaat wordt bereikt.

VEAR college 6600

Technisch Beheer

ontworpen rondom uw specifieke retaileisen

Wij bedenken, installeren en servicen duurzame installatietechniek in uw school, ontworpen rondom uw specifieke onderwijseisen, altijd werkend op basis van minimaal onderhoud. Op afstand door de specialisten van Megens Installaties 24/7 gemonitord, zodat wij op afstand een eventuele storing oplossen voordat u die ook maar zelf heeft geregistreerd. Uw onderwijs kan dus altijd doorgang vinden onder de best denkbare klimaat-, energie- en beveiligingsomstandigheden.

  • Duurzame oplossingen
  • Installaties 24/7 gemonitord
  • Eventuele snel storing oplossen
#

We houden van uitdagingen, laten we het eens bespreken.

Neem contact met ons op