Menu

Retail

Werk aan de winkel

retail winkel b

Megens Installaties heeft een lange en succesvolle geschiedenis als het gaat om installatietechnisch werk voor retailers. Denkt u hierbij zowel aan grote, landelijke ketens als aan zelfstandige winkels. Immers, met de opening of restyling van winkels willen retailers graag direct inspelen op marktkansen. Megens Installaties begrijpt dit en heeft haar organisatie op deze specifieke wensen flexibel ingericht. Door deze belofte installatietechnisch bij nieuwbouw daadwerkelijk in te vullen, draagt Megens Installaties voor retailers bij aan de klantbeleving die zij in hun winkels willen realiseren.

Nieuwbouw

Wij denken vooraf graag met u mee over de klantervaring

De kunst voor Megens Installaties in de retail is goed te doorgronden, samen met u, welk doel uw nieuwe winkel dient. Megens Installaties voert het bestek dus niet klakkeloos uit, maar denkt graag vooraf met u mee over de klantervaring die u voor ogen heeft. Al deze elementen en vaak ook multifunctionaliteit denken wij vooraf goed met u door, zodat u installatietechnisch precies krijgt wat zowel uw medewerkers als klanten verdienen: een goed binnenklimaat, afdoende ventilatie en een passende beveiliging.

Retail

Restyling

Renovatie is een beproefd instrument

Renovatie is een beproefd instrument voor de retail om bestaande winkels relatief snel up-to-date te krijgen. Hoe eerder u met ons overlegt voor renovatie hoe beter wij onze installatietechniek integreren in uw winkel. Dit voorkomt tegenvallers bij de uitvoering en bevordert vooral in bouwteamverband een prettige en professionele samenwerking met uw architect en aannemer.

Technisch Beheer

ontworpen rondom uw specifieke retaileisen

Wij bedenken, installeren en beheren duurzame installatietechniek in uw winkels, ontworpen rondom uw specifieke retaileisen. Altijd werkend op basis van minimaal onderhoud en op afstand door de specialisten van Megens Installaties 24/7 gemonitord, zodat wij remote een eventuele storing oplossen voordat u die ook maar zelf heeft geregistreerd. De verkoop kan dus altijd doorgang vinden onder de best denkbare klimaat-, energie- en beveiligingsomstandigheden.

  • Duurzame oplossingen
  • 24-uurs monitoring
  • Renderende oplossingen
#

We houden van uitdagingen, laten we het eens bespreken.

Neem contact met ons op