Menu

Zorg

Wij ontzorgen u

Zorgeenheden s heerenloo 04

De Nederlandse zorgsector staat voor tal van uitdagingen. Zoals nieuwe wetgeving, dalende budgetten en mondige cliënten. Meer dan ooit ligt de focus op maximale zorgkwaliteit. In deze uitdagende tijdgeest omringen steeds meer zorginstellingen, ziekenhuizen en behandelpraktijken zich met partners die hen professioneel ontzorgen als het gaat om de randvoorwaarden. Eén zo’n onmisbare randvoorwaarde voor maximale zorgverlening is feilloze installatietechniek. In een groeiend aantal zorginstellingen, ziekenhuizen en behandelpraktijken borgt Megens Installaties dat binnenklimaat, licht, energievoorziening en beveiliging maximaal functioneren. Zodat u als zorgverlener maximaal kunt focussen op uw kerntaak: de allerbeste zorg verlenen.

Nieuwbouw

installatietechniek integreren in uw zorginstelling, ziekenhuis of behandelpraktijk

Bij nieuwbouw in de zorg gaat het doorgaans om complexe projecten. Bij nieuwbouw zijn wij installatietechnisch niet alleen uitvoerend voor de zorg, maar ook meedenkend. Hoe eerder u met ons overlegt voor nieuwbouw hoe beter wij onze installatietechniek integreren in uw zorginstelling, ziekenhuis of behandelpraktijk. Dit voorkomt tegenvallers bij de uitvoering en bevordert vooral in bouwteamverband een prettige en professionele samenwerking met uw architect en aannemer.

Zorg

Renovaties

Renovatie is een beproefd middel

Renovatie is een beproefd middel voor de zorgbranche om bestaande zorglocaties relatief snel up-to-date te krijgen. Bij renovatie zijn wij installatietechnisch niet alleen uitvoerend voor de zorg, maar ook meedenkend. Bijvoorbeeld over hoe wij optimaal van bestaande bouwstructuren gebruik kunnen maken om kostentechnisch aantrekkelijk nieuwe installatietechniek aan te leggen. Hoe eerder u met ons overlegt voor renovatie hoe beter wij onze installatietechniek integreren in uw zorginstelling, ziekenhuis of behandelpraktijk. Dit voorkomt tegenvallers bij de uitvoering en bevordert vooral in bouwteamverband een prettige en professionele samenwerking met uw architect en aannemer.

Dr 5

Technisch Beheer

ontworpen rondom uw specifieke zorg

Wij bedenken, installeren en beheren duurzame installatietechniek in uw gebouw, ontworpen rondom uw specifieke zorgeisen en altijd werkend op basis van minimaal onderhoud. Op afstand door de specialisten van Megens Installaties 24/7 gemonitord, zodat wij op afstand een eventuele storing oplossen voordat u die ook maar zelf heeft geregistreerd. Een patiënt- of cliëntbehandeling kan dus altijd doorgang vinden onder de best denkbare klimaat-, energie- en beveiligingsomstandigheden. Uw voortgang is dus verzorgd en geborgd.

  • Duurzame oplossingen
  • Installaties 24/7 gemonitord
  • Eventuele snel storing oplossen
#

We houden van uitdagingen, laten we het eens bespreken.

Neem contact met ons op